CKAT 4

I august 2013 ble «CKAT4» overlevert fra Norstec AS til Russian Salmon Murmansk. Oppdrettskatamaranen er verftets byggenummer 8 og har design fra Ulvan Skipsdesign. Katamaranen er laget i stål med isforsterkning for drift i farvann med mye is.

MASKINERI
Hovedmotorene er to Sabb Iveco som hver yter 330hk. Disse er koplet til et Helseth propellanlegg via HVP68 gir. PTO uttak på begge gir for drift av kran, capstans, vinsj, thruster og høytrykkspyler. Marineaggregat type Kubota på 30 kVA. Thruster på 50 hk type Petter's Marine er montert framme på babord side.

DEKK
På dekk er det montert en Palfinger PK 32080(M)D kran med radiostrying levert av Bergen Hydraulic. Videre er det en 15 tonns vinsj levert av MB Hydraulikk og to capstans på henholdsvis 2 og 5 tonn levert av Rapp Hydema.

INNREDNING
Styrehus og tilbygg i aluminium. I tilbygg er toalett/ vask samt tørkerom. Her er også kabeltrommel for høytrykkspyler plassert. I styrehus er det sittegruppe, pantrybenk med varmt og kaldt vann, kjøleskap samt stoler fra NorSap .

ELEKTRONIKK
Navigasjonspakke med kart for opperasjonsområdet er levert av Vico AS i Haugesund. Båten er laget for forhold som krever varme i alle rom for å unngå at noe fryser. Styrehuset har varmetråder i to av vinduene.