Blom

29. oktober 2013 ble «Blom» overlevert fra Norstec AS til Blom Fiskeoppdrett AS, Øygarden. Arbeidskatamaranen er verftets byggenummer 7 og er designet av Ulvan as.

MASKINERI
Hele motorpakken med bokserkjølere og tørreksos er levert av Nogva Motorfabrikk og består av følgende: 2xNogva Scania DI12 65M hovedmotorer á 370 hk, 2xNogva HC-168 marinegir, Nogva 4-bladet vriporpellanlegg, 1xNogva Deere marineggregat på 89 kW. Begge girene har PTO. På babord side er det installert to thrustere á 80 hk levert av Petter's Marine.

DEKK
«Blom» er utstyrt med en PK 50002 F 50t kran og en PK 23500 E. Begge med vinsj levert sammen med hydraulikkomponenter av Bergen Hydraulic. MB Hydraulikk har levert en 30 tonns vinsj, mens Tenfjord Industrier har levert to 3 tonns capstans. Høytrykkspyler er også levert av Tenfjord Industrier. Foma ferskvannsteamer. På dekksnivå er laget et verksted med toalett for bruk når arbeid foregår på dekk.

INNREDNING
Båten har to tomannslugarer med toalett og dusj. Styrehuset er praktisk innredet med styrekonsoll, to NorSap styrehusstoler, pantrybenk med kokeplater, stekeovn, kjøleskap samt en fryseboks. Her er laget en praktisk sittegruppe. Varmekabler i styrehusdørk samt panelovner, varmepumpe, vebasto og defrosteranlegg fra begge motorene. Innredningsarbeidet er utført av Lido Marine.

ELEKTRONIKK 
All elektronikk levert komplett fra Vico AS i Haugesund. All belysning er LED. Lyskaster er levert av O.S Solhaug.